avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor O palma pe obrazul uratit al CSM-ului
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

O palma pe obrazul uratit al CSM-ului

[ link extern ] /

Amuzant, dar trist in acelasi timp, este ca multi, inclusiv ,,distinsi maestri" (epitetul nu-mi apartine) s-au pronuntat asupra declaratiilor facute presei de avocatii ce reprezinta diferite persoane. Cel mai cunoscut este cazul d-nei Elena Udrea.Cineva, nu-mi amintesc numele dar imi amintesc ca era prezentat precum fie iertatul Iorgovan, acela era tatal Constitutiei, acesta cica este tatal procedurii penale.Si zicea domnul respectiv ca prelungirea arestului doamnei Udrea se datoreaza declaratiilor pe care le face doamne si avocatul Striblea presei, adica isi permit, doamna si avocatul, sa comenteze pe marginea actelor instantelor/parchetului. CSM-ul, asa, cand mai pe din dos, cand mai pe fata, tot ii da cu ,,neamestecul" in trebile interne ale justitiei, adica nimeni sa nu carteasca!
Astept opiniile profesionistilor.
Cu stima,

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:03, 11 Mai 2015
Atata timp cat cazul este expus in presa avocatul poate da raspunsuri.
Ramane de vazut cum se va aprecia in continuare de instantele romane.
Dreptul la libera exprimare nu poate fi eradicat intr-o societate democratica.

In cazul Udrea considerentul imi pare ca a fost si acela ca se transmiteau mesaje unor alte persoane implicate in proces pri intermediul mass media.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii privind depolitizarea curtii constitutionale daca aceasta depolitizare este cu adevarat necesara! juris0203 juris0203 Data fiind multitudinea discutiilor mai putin avizate juridic asupra ultimei decizii a Curtii Constitutionale cred ca ar fi bine-venita o dezbatere ... (vezi toată discuția)
Perle ,bijuterii , marcutii in mass-media romaneasca Radu Gabrian Radu Gabrian De mult timp in mass-media romaneasca si-au facut aparitia \"personaje\" care scriu sau \"emit\" pe anumite posturi de televiziune , unele cu acoperire ... (vezi toată discuția)
Honorius prigoana... deputat?! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Politica romaneasca ne arata clar un lucru: CA TINE! Ce anume tine? Pai tine orice! Cat timp tine ? La nesfasit! Sau nu?! Ce reprezentativitate ... (vezi toată discuția)