avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taierea bonurilor de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taierea bonurilor de masa

Buna ziua, lucrez la o firma de jocuri de noroc ( pacanele). Ne-a venit circulara cum ca trebuie sa lucram de Paste. Mentionez ca nu am semnat cum ca am fi de acord sa lucram in zilele de sarbatoare legale. In concluzie, nu am lucrat.
La o saptamana dupa Paste, mi-a venit pe e-mail un mesaj cu niste cereri atasate ca cica ar fi fost lipsa la dosarul de angajare ( eu m-am angajat la ei din Ianuarie 2012), printre altele era o si o cerere prin care imi dadeam acordul sa lucrez in zilele de sarbatoare legala fara a avea pretenti decat plata salariala.
Astazi, 11.05.2015 aflu cu stupoare ca mi-au fost taiate toate bonurile de masa pentru luna Aprilie.
Se poate face ceva, sau cum trebuie sa procedez ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 11 Mai 2015
Bonurile de masa in baza carui document se acordau? Reg.intern, c.i.m., c.c.m. etc.?
Presupun ca sunt prinse in contractul individual de munca. Nu stiu exact.
Dsv nu aveti semnat un c.i.m. ?
Am CIM dar nu se mentioneaza faptul ca primim sau nu tichete de masa.
Daca nu stiti in ce document exista prevazuta acordarea tichetelor de masa, atunci nu vom putea sa va dam un raspuns cat mai exact la aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patroana are voie să oprească bonurile de masă ale unui angajat ? Gabi9 Gabi9 Lucrez la o firmă de confecții din Pitești , patroana mia spus că dacă nu vin sîmbătă la servici numi mai dă bonurile de masă , ce pot face în ... (vezi toată discuția)
Sporuri in mediu toxic nicoleta scurt nicoleta scurt Ce fel de sporuri trebuie sa mi se acorde de angajatorul privat \' daca lucrez in vopsitorie cu lacuri si vopsele poliuretanice si nu numai , de la 8 ore ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul ... Dianadia12 Dianadia12 Buna ziua Daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul să îți taie 5 bonuri de masa? (vezi toată discuția)