avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantia produselor reparate in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantia produselor reparate in garantie

Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie:
In 13.04.2103 am achizitionat un laptop. In luna 07.2013 s-a ars placa de baza si a fost inlocuita in garantie. In data de 30.04.2015 s-a intamplat exact acelasi lucru, garantia laptopului expirand in data de 10.03.2015.
Intrebarile mele sunt:
Placa de baza inlocuita nu era normal sa aiba si ea garantie de 2 ani de zile, mai ales ca totul s-a facut la service autorizat?
Service-ul ofera garantie pentru reparatii doar 3 luni de zile. Mi se pare extrem de putin, mai ales ca, laptopul, suferind exact acelasi defect (major) in mai putin de 2 ani de zile, poate avea un viciu care conduce la arderea placii de baza.
Pot solicita, conform legii, extinderea garantiei pentru reparatie, implicit efectuarea celei de-a 2-a reparatii pe garantie?

Multumesc,

cu stima,
lucian

Alte discuții în legătură

Reparatii laptop LEELOO75 LEELOO75 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)
Laptop stricat de catre cei din service, ce pot face? Costi_0 Costi_0 Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu reparatia unui laptop. CONTEXT: Am fost cu acesta la un service autorizat pentru a il repara (Salut IT), l-am ... (vezi toată discuția)
Garantie refuzata midal midal Am un laptop cumparat in 30 sept 2005, cu o garantie de 2 ani , plus o extindere de 10 zile a acesteia datorata unor reparatii. Displayul acestuia s-a ... (vezi toată discuția)