buna.
am cerut in insnata plata concediilor de odihna neefectuate la incetarea cim dar am cerut si reintegrarea cu anularea deciziei de incetare.
desi decizia de incetare era clar ilegala si netemeinica, instanta mi-a dat despagubiri pe concediile de odihna insa mi-a respins reintegrarea ca netemeinica (ramasa fara interes). cu drept de apel.
ce pot face in apel, pentru ca imi este mia favorabila reintegrarea decat concediile?
mis-a respins reintegrarea pe lipsa de interes intrucat "admitandu-se cererea de despagubire pe c.o. la incetarea c.i.m. reclamanta nu mai avea interes sa ceara anularea deciziei de incetare a c.i.m. Pentru acestea aspecte instanta nu mai poate intra pe fondul cauzeiprivind anularea deciziei de c.i.m. si reintegrarea, bla, bla, bla...".
E mai mult dar v-am spus pe scurt...
Acuma mi-am dat seama ca mai importanta era reintegrarea. Ce trebuie sa fac?
in apel pot cere renuntarea la plata c.o.si sa solicit instantei de apel sa respinga exceptia lipsei de interes pentru anularea concedierii si reintegrare si sa judece ei cererea de anulare a deciziei de incetare si a reintegrarii?
Reintegrare salariat
noa
Daca un salariat castiga pe fond reintegrarea si plata salariilor in urma desfacerii nelegale a cim, acesta poate fi reintegrat si i se platesc salariile ... (vezi toată discuția)