avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor conditii grele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor conditii grele

Am conditii grele dupa pontaj (depinde de lucrarea care o face)in contractul de munca individual la rubrica salariul (alte elemente constitutive). Eu in revisal nu am inregistrat conditii grele pentru ca este ocazional, iar in contractul de munca individual la rubrica conditii de munca apare in conditii normale. Trebuia sa ma inregistrez si la itm pentru conditii grele fiind dupa pontaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 11 Mai 2015
Conditiile de munca nu se inregistreaza in REVISAL.

Sporul pentru conditii grele se opereaza in REVISAL numai daca este prevazut in c.i.m.
Este trecut in contract ,sporuri conditii grele -25% dupa pontaj, adica o luna poate fi sau nu, si suma difera luna de luna.Cum se procedeaza in cazul asta?
In acest caz, in luna in care se acorda se opereaza in REVISAl, iar in luna in care nu se acorda nu se opereaza in REVISAL.
si trebuie depus ceva la itm ca lucrez si in conditii grele uneori?
Nu trebuie depus nimic la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare spor in revisal luminita_moldo luminita_moldo Buna seara. Daca la contractul de munca s-a facut un act aditional cu adaugarea unui spor de 2% din salariu de baza, numai daca se depaseste un plafon de ... (vezi toată discuția)
Acordare spor ocazional CATALENA CATALENA Buna ziua, Sunt in situatia in care ar trebui sa acord un spor ocazional unor salariati ale caror contracte au fost pentru o perioada de 2 saptamani, pentru ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua! Conform art.3 alin.2 lit g) din Registru general de evidenta a salariatilor se inregistreaza salariul de baza brut si sporurile. Angajatii ... (vezi toată discuția)