avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Emitere factura si chitanta catre persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Emitere factura si chitanta catre persoane fizice

Buna ziua ,
am o inteprindere individuala, care presteaza servicii de proiectare catre persoane fizice si juridice. As dori sa stiu daca pot sa emit catre persone fizice factura si chitanta,deoarece nu as dori sa imi cumpar casa de marcat , datorita faptului ca majoritatea clientilor sunt persoane juridice ?!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:41, 11 Mai 2015
Trebuie sa folositi casa de marcat daca lucrati si cu persoane fizice. Puteti sa optati sa emiteti bonuri si catre persoanele juridice (alaturi de factura) si va va veni mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice aling aling Buna ziua! Sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea sa-si promoveze ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau chitanta lungus lungus o societate presteaza servicii web. in general colaboreaza cu persoane juridice, emite factura si incaseaza cu op sau chitanta. in cazul in care, ocazional, ... (vezi toată discuția)