avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto

Buna ziua. recent am cumparat o masina de la o persoana din baia mare(fost coleg) care a cumparat de la un prieten din zalau (pe perioada in care avea nr. de inm provizorii din germania). respectivul din baia mare a scos cele trei nr rosii posibile. certificat fiscal am primit de la cel din baia mare dar de la cel din zalau nu reusesc sa fac rost findca locuieste in germania. daca este vreo solutie sa inmatriculez masina fara fiscalul dansului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:08, 11 Mai 2015
Faceti demersuri la membrii familiei celui din Germania care pot solicita intocmirea de procura din partea exproprietarului pentru ca ruda/tertul sa poata solicita la autoritatea fiscala eliberarea certificatului fiscal
Intrebarea fireasca este cum a achizitionat cel din baia mare bunul mobil in lipsa certificatului fiscal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa mai procedez!!! turculetcatalin turculetcatalin Am cumparat un autoturism import Germania de la o persoana din Iasi, am facut contract de vanzare cumparare si am primit si fiscal de la aceasta, surpriza a ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto a_lorin2001 a_lorin2001 Buna ziua,vreau sa ma lamureasca cineva si pe mine.Am cumparat o masina cu nr provizorii de ms de la un cetatean din targu mures.Pe briful masinii apare alta ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto refuz gabinuno gabinuno buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost ... (vezi toată discuția)