avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea cetateniei Romane pentru fetita si sot
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea cetateniei Romane pentru fetita si sot

Buna ziua,

Ma numesc Andreea si am fost casatorita in tara, am venit impreuna in USA, dupa care am divortat aici.
Anii au trecut si m-am recasatorit, am o fetita si as vrea sa ii obtin cetatenia romana, atat ei cat si sotului.
Nu stiu de unde sa incep. Buletinul si pasaportul meu romanesc sunt expirate. Cand vin in tara, de obicei stau maximum o saptamana. Apreciez orice sfat, mai ales ca planuim sa ajungem in RO in cateva zile...
Multumesc anticipat,
Andreea

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei pentru fetita mea AndreeaIMA AndreeaIMA Ma numesc Andreea si am fost casatorita in tara, am venit impreuna in USA, dupa care am divortat aici. Anii au trecut si m-am recasatorit, am o fetita si as ... (vezi toată discuția)
Am aflat ca sunt divortata in timp ce eram in italia la munca... lya2014 lya2014 buna seara , va rog sa ma ajutati in privinta unui lucru ,...am nevoie de un sfat competent : ...am venit in italia in octombrie 2012 eram casatorita in ... (vezi toată discuția)
Divort si recasatorie. integistrare casatorie din sua suceava129 suceava129 Buna ziua! Pe scurt, am fost casatorita timp de 3 ani cu un cetatean roman. Eu locuiesc in SUA si nu am avut timp sa vin sa finalizam divortul decat acum. Am ... (vezi toată discuția)