avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ELIBERARE ADEVERINTE DE LA AUTORITATILE LOCALE
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ELIBERARE ADEVERINTE DE LA AUTORITATILE LOCALE

Este legal ca autoritatile locale sa nu-mi elibereze catre APIA pentru a depune cerere pentru subventie pe suprafata , daca mama a decedat si mai are restante pentru impozite la bugetul local . Mentionez ca eu ca mostenitor am achitat o parte din restante nefiind succesiune facuta intre mostenitori. Incepand din 2014 eu lucrez pamantul si am primit subventie pe acest an.

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pt subventia apia aferenta unui teren agricol aleksutzu aleksutzu As dori un sfat legat de urmatoarea problema: Bunicul sotiei mele, cand a decedat, a lasat celor 4 copii ai sai, printre altele, si suprafata de 3 ha teren ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie apia niculaucarmen niculaucarmen Am depus la APIA o cerere de acordare a primei de exploatatie specia bovine pentru un numar de 17 capete, aferenta anului 2011. Ca urmare a acestei cereri ... (vezi toată discuția)