avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi coplatitor la Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi coplatitor la Prima Casa

Buna ziua,

In curand urmeaza sa fac impreuna cu prietena un credit Prima Casa si dupa ce am cautat cea mai buna oferta, am ajuns la concluzia ca o sa facem la CEC. Problema esta ca acolo ni s-a spus ca o sa fie un singur proprietar, iar eu voi fi doar coplatitor. Noi dorim ca apartamentul sa fie 50 - 50, dar fiind necasatoriti, nu stim cum am putea rezolva problema.
Se poate face un act care nu poate fi contestat de rudele unei parti in caz ca se intampla ceva cu unul din noi?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Prima casa pe numele parintilor dellcomputer dellcomputer Buna ziua, Cu o scurta intrebare va deranjez, sper ca am postat in sectiunea corecta. Pe scurt acum; Eu, impreuna cu prietena mea, amandoi studenti din ... (vezi toată discuția)
2 proprietari apartament achizitionat prin 1 credit ady_2004 ady_2004 Buna ziua Impreuna cu prietena doresc sa achizitionez un apartament prin programul \"Prima casa\". Am dori sa fim amandoi in contractul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Accesare program prima casa CatalinTA CatalinTA Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa, impreuna cu prietena mea. As vrea sa stiu ce variante de cumparare avem (eu si ... (vezi toată discuția)