Suntem un grup de tineri care ne-am cumparat de curand apartamente de locuit.
Neavand axperienta, n-am cerut prea multe detalii despre imobil.Acum realizam ca imobilul nu are subsolul tehnic in cota-parte indiviza proprietate comuna.
Dezvoltatorul acopera cu rigips toate tevile si cablurile din subsol, si-l amenajeaza ptr. a-l pune in vanzare.
Noi proprietarii nu avem un spatiu pe care sa-l folosim ptr. personalul care administreaza imobilul.Nu ne putem organiza o casierie, un spatiu ptr. arhiva asociatiei, un spatiu ptr. matarialele (galeata, mop, matura, detergent, lopeti ptr. zapada, etc.)necesare persoanei care asigura curatenia.Nu avem de unde lua apa ptr. spalatul scarilor.Abia s-a gasit un locsor in exteriorul imobilului, lipit de cladire, langa geamul unui apt., unde a acoperit cu un material (gen plexiglass) cam 2mp ptr. a depozita gunoiul.Mirosul se ridica pana la etj.superior.
Ne poate ajuta cineva cu un raspuns cu trimitere la legislatia care reglementeaza aspectele relatate mai sus?
De unde si cum putem sa identificam proprietarii spatiilor vandute si nevandute, si totodata datele privind contractele de vanzare-cumparare?Multi proprietari sunt din provincie si nu-i intereseaza constituirea unei asoc. de proprietari.Legislatia ne obliga sa cunoastem aceste date si sa le completam in dosarul de constituire.Va multumesc.
Boxa subsol
ANCA2002
Locuiesc intr-un bloc de cand s-a construit. In acel moment s-au impartit haotic boxele (subsolul blocului) si parintii mei nu au optat pentr-u a-si face boxa ... (vezi toată discuția)