avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumutant decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumutant decedat

Buna ziua!!
In urma cu un an mama mea a luat un credit de nevoi personale in contractul de credit ea figurand ca imprumatant iar tatal meu ca si codebitor lundu-se in considerare la dobandirea creditului venitul celor 2 .Din pacate mama mea a decedat in urma unei boli grave , iar creditul nu a fost acoperit de asigurarea de viata data de banca iar tatal meu trebuie sa plateasca o rata cat valoarea salariului sau deoarece rata s- a marit intre timp .Am incercat sa discut cu ofiterul de credite sa faca o extindere a perioadei de rambursare ca sa plateasca o valoare mai mica dar mi-a zis ca nu se poate decat cu un an .
Chiar nu se poate face nimic ? Cui trebuie sa m-a adresez ?
Va multumesc anticipat si astept sa ma sfatuiti !!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:13, 29 Iunie 2009
Solicitati bancii in scris renegocierea contractului, iar daca sunt inflexibili, faceti o petitie la Protectia Consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare codebitor Octavia N Octavia N Buna ziua ...Vreau din tot sufletul sa ma sfatuiti ce este de facut in urmatorul caz.. In 2008 mama mea aluat un imprumut bancar ..iar in contractul de credit ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru un credit de nevoi personale AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna ziua. Tatal meu a contractat in anul 2008 un credit de nevoi personale in valoare de 25000 lei. A reusit sa plateasca acest credit luna de luna timp ... (vezi toată discuția)