Buna ziua,
Am un SRL care a ajuns in stare de faliment, dar cu toate acestea soldul casei este de 50.000 Ron, iar datoriile la aceeasi suma.
Am fost dati in judecata de o alta firma pentru recuperarea datoriei, dar bani la acest moment nu sunt.
Asi vrea sa stiu daca toate acesteia imi pot afecta bunurile personale, in special imobilul pe care il detin, chiar daca acesta este ipotecat ?
In aceasta situatie firma care v-a dat in judecata o sa ceara vinderea apartamentului , sau a altor bunuri pentru ca ea sa isi poata recupera datoriile.
Este o problema destul de mare daca aveti un sold de 50.000 neacoperiti....dmv sunteti Administratorul societatii?...nu aveti un contabil , care sa va ajute ?...care este termenul la care se intinde ipoteca imobilului?
A decis un judecator sindic ca societatea este in stare de faliment ? Cand spuneti soldul casei, va referiti la faptul ca potrivit registrului de casa ar trebui sa se afle in trezoreria societatii suma de 50.000 ron, dar banii au fost utilizati fara sa aveti, deocamdata, acte justificative ? In procedura insolventei, modalitatile de atragere a raspunderii membrilor din conducerea societatii sau a altor persoane care au cauzat starea de insolventa se regasesc in art. 138-art. 142 din Legea nr. 85/2006.
Faliment
ContSters69698
Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)