avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere dosar facultate.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere dosar facultate.

Salutare. Sunt student in anul 2, la buget, si vreau sa imi retrag dosarul de la facultatea actuala. Am stat aproape un an intr-un camin studentesc, si mi s-a spus ca daca vreau sa imi recuperez dosarul cu diploma de bac s.a.m.d. trebuie sa platesc 1000 de ron. Este corect?
Cel mai recent răspuns: andreweddward , utilizator 22:20, 12 Mai 2015
Statul iti asigura 4 ani de studii superioare gratuit . Daca esti la o facultate de stat si vrei sa te retragi nu ar trebui sa iti ceara nici un ban.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma retinuta ... mihaigabriel mihaigabriel Buna ziua, Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea corecta si postez acest mesaj aici (sincer nu stiu unde ar trebui postat). As dori sa-mi dati un sfat in ... (vezi toată discuția)
Retragere facultate! ZeUs13 ZeUs13 Buna ziua!In momentul de fata urmez doua facultati:la una dintre ele sunt anul 2 la taxa(de mentionat pe primul l-am facut la buget),iar la cea de a doua sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)