avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca mai este obligatoriu Contractul Colectiv de Munca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: craciunmihaela , utilizator 16:14, 12 Mai 2015
Buna ziua,

Nu, nu este obligatoriu
Nu a fost niciodata obligatorie incheierea unui c.c.m.

Obligatorie este negocierea acestuia.
Va multumesc de raspuns, dar cei de la ITM imi cer in instiintarea de control printre celelalte acte si contractul colectiv de munca al societatii .
Cati salariati are angajatorul?
35 de salariati

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca andad andad Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: 1.Daca exista un Regulament Intern (firma are 40 salariati), este obligatoriu un Contract Colectiv de Munca? 2. ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea incheierii ccm la nivel de unitate lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , ma intereseaza sa stiu daca mai este obligatoriu sa se incheie contractul colectiv de munca pentru anul 2013 la nivel de unitate . Suntem o ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca categ categ Va rog sa-mi spuneti daca este posibil si legal, ca o societate bancara, cu capital strain, care activeaza in Romania, sa nu aiba incheiat un Contract Colectiv ... (vezi toată discuția)