avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Convertire credit CHF-LEI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Convertire credit CHF-LEI

Am primit o oferta de convertire a creditului pe care il am din CHF in LEI.Banca la care am creditul momentan am actionat-o in instanta pentru comisioane abuzive (comision de risc si comision de administrare) si in luna februarie am primit sentinta prin care am castigat.Nu am primit motivatea pana acum,si s-au stabilit cheltuieli de judecata 2000 de lei.Banca la care vreau sa convertesc creditul imi cere o declaratie " sa renunt in mod expres si irevocabil la judecata cererii de chemare in judecatace formeaza obiectul dosarului nr..., aflat pe rolul judecatoriei...,motiv pentru care solicitam instantei sa ia act de aceasta renuntare si ,in consecinta,sa anuleze in tot hotararile ce vor fi fost deja pronuntate in dosarul sus mentionat.Prezenta declaratie constituie CERERE SCRISA DE RENUNTERE LA JUDECATA. Intrebarea mea este daca dau acesta declaratie cine va plati cheltuielile de judecata(2000 de lei),repet sentinta este pronuntata
Depinde de cum va intelegeti... negociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci elvetieni. accept sau nu reconversia in lei? alexafarcas alexafarcas Buna. Am un credit in franci luat in 2007. atunci era in jur de 500 milioane vechi. Odata cu cresterea francului rata de 280 a crescut la 800. Acum prin ... (vezi toată discuția)
Solicitare executare silita in proces cu banca/ comisioane abuzive perianucostel perianucostel Buna seara, va supun atentiei urmatoarea speta: In urma intentarii unui proces pentru declararea abuziva a comisioanelor de acordare si ... (vezi toată discuția)
Comision bancar bugariu bugariu am un credit din 2008cu o dobanda de 9.5 la sutasi un comision lunar de administrare cont de 0.41 la sold care am platit in primele 3 luni.dupa care sa marit ... (vezi toată discuția)