avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea resedintei la apartamentul care este in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea resedintei la apartamentul care este in proprietatea fiicei minore

De aproximativ un an m-am mutat, impreuna cu fiica mea minora (16 ani impliniti), in apartamentul al carei proprietar este ea, fiind cadou de la parintii mei pentru ea. Care este procedura pentru schimbarea actelor de stare civila (buletinele), la aceasta adresa? Este sa fac documente de curatela, pe numele unei persoane din afara familiei, la fel ca la cumpararea apartamentului? Dar daca doresc doar viza de resedinta la aceasta adresa?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:36, 12 Mai 2015
Da, trebuie sa faceti o curatele prin instanta de tutela. Nu conteaza ca vreti sa va faceti domiciliul ori doar resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor minor -- vanzare apartament Spider06 Spider06 Buna seara, Va rog sa ma indrumati cu niste sfaturi pe urmatoarea situatie: - Mama si cele 2 fiice sunt mostenitoare ale unui imbobil (succesiune rezolvata, ... (vezi toată discuția)
Eliberare prima ci la 14 ani cucu-virilu cucu-virilu o familie divorteaza copii sunt incredintati mamei de catre instanta unul face prima ci la virsta de 14 ani al doilea copil nu apuca deoarece mama decedeaza ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)