Buna ziua.va rog sa imi spuneti in ce grupa ma pot incadra avand in vedere ca am lucrat in industria Electronica ca bobinator si confectioner piese radio si televizoare
Nu mentionati firma/ firmele in care ati fost incadrat si nici despre ce perioada este vorba.
Firma/ firmele la care ati lucrat trebuia sa intocmeasca la vremea respectiva documentele solicitate prin legislatia in vigoare, sa obtina avizul ITM si sa nominalizeze lucratorii prin decizie interna, pe locuri de munca/ posturi de lucru/ activitati/ meserii incadrate in grupe de munca.
Daca aceste documente au fost intocmite, solicitati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, la firme, sa va emita adeverinta intocmita conform prevederilor din anexa 14 la HG nr. 257/ 2011 si sa anexeze copie dupa decizia de nominalizare a dvs. pentru perioada in care ati lucrat in grupa de munca.
Un mic ajutor...
Marin Dutu
Buna ziua.Am lucrat ca sofer la ita brasov 16 ani in grupa a 2 in anul 1995 am plecat prin transfer la alta intreprindere tot ca sofer puna in anul 2000.Acesti ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca
onila vasile
am lucrat 25 de ani.la tinara garda.industrie usoara.in tricotaje.cu scame fire toxice etc.nu am beneficiat de grupa.in conditii grele.o pot obtine?daca da!in ... (vezi toată discuția)