am lucrat 25 de ani.la tinara garda.industrie usoara.in tricotaje.cu scame fire toxice etc.nu am beneficiat de grupa.in conditii grele.o pot obtine?daca da!in ce conditii.multumesc
Pentru a putea beneficia de grupa de munca, daca nu aveti mentiuni complete in carnetul de munca, trebuie sa primiti o adeverinta din partea angajatorului intocmita dupa modelul din anexa 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare.
Adeverinta o puteti primi daca la vremea respectiva firma a intocmit documentele cerute de legislatia in vigoare, a obtinut avizul ITM pentru locurile de munca/ posturile de lucru/ meseriile propuse a fi incadrate in grupa de munca (in speta la firma "Tanara garda"), a nominalizat, anual, prin decizie interna, lucratorii pe locuri de munca incadrate in grupa de munca, cu avizul ITM.
Solicitati adeverinta de la angajator, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Un mic ajutor...
Marin Dutu
Buna ziua.Am lucrat ca sofer la ita brasov 16 ani in grupa a 2 in anul 1995 am plecat prin transfer la alta intreprindere tot ca sofer puna in anul 2000.Acesti ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca
mariananedelcu
Buna ziua.va rog sa imi spuneti in ce grupa ma pot incadra avand in vedere ca am lucrat in industria Electronica ca bobinator si confectioner piese radio si ... (vezi toată discuția)