avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE

Bună seara,

Acuma câteva zile am primit o adresă de la un executor judecătoresc prin care mi s-a adus la cunoștință faptul că mi s-a făcut poprire pe salar și pe toate conturile deschise pt neplata unei amenzi CNADNR din 2011,

Mentionez că eu nu am avut deloc cunostinta de acest proces si de asemenea, nici nu mi s-a comunicat somatia din partea executorului prin care sa pot ataca formele de executare.

Mai pot face contestatie in acest caz impotriva popririi?

Daca da, va rog sa-mi spuneti in ce conditii.

Multumesc.
puuteti face contestatie in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovinieta ecran315 ecran315 Buna ziua, Sunt abonat al acestui site si vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarea speta, in idea ca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi utile: Azi am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita- poprire conturi bancare anaf- contestatie zerognost zerognost Administratia Finantelor Publice mi-a poprit contul si a luat de acolo o suma de bani, in baza unot titluri executorii emise de ei si necominicate mie. Am ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra conturilor Steluta98 Steluta98 Buna ziua. Cine ma poate indruma intr-un caz de drept civil ? In data de 01.09.2005 s-a solicitat un imprumut la o banca in valuare de 800€ . In ... (vezi toată discuția)