avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aplicare legea 70
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aplicare legea 70

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: suntem societate alimentatie publica, avem 7 puncte de lucru , fiecare prevazut cf. legii cu case de marcat fiscle, evidentiate in mod analitic in contabilitate deci cu registre de casa pentru fiecare unitate in parte, intrebarea este urmatoarea: putem aplica plafonul de plati incasari numerar de 10.000 ron pe fiecar unitate in parte? sau suntem obligati sa centralizam la nivel de societate si nu de puncte de lucru, platile / incasarile, astfel sa nu depasim plafonul de incasari / plati de 10.000 la nivel de societate?
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 18:27, 13 Mai 2015
Buna seara!
Se aplica reglementarile pentru fiecare punct de lucru in parte. Aveti 7 puncte, fiecare dintre acestea va respecta plafoanele. Adica, nu centralizat!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon incasari si plati Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu plafonul de incasari si plati catre administrator reprezentind creditare firma - Acest tip de ... (vezi toată discuția)
O societate, doua puncte de lucru ContSters95887 ContSters95887 Pentru o societate cu doua puncte de lucru contabilitatea se tine separat pentru fiecare punct de lucru in parte? Stiu ca nir se face pentru fiecare in parte, ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata persoane fizice Intermediar unic Intermediar unic Care este varianta corecta pt vanzare catre persoane fizice. Societatea este autorizata sa vanda \"cu ridicata\", dar avem ocazional clienti pers. fizice, ... (vezi toată discuția)