avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare valoare active
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare valoare active

Buna ziua,
In cazul in care cesionez partile sociale intr-un SRL la valoarea nominala a acestora cum pot recupera valoarea activelor imobilizate?
Cel mai recent răspuns: ankalaura85 , utilizator 16:34, 18 Mai 2015
Prin vanzare la valoarea nominala pierdeti astfel de drepturi.
Calea corecta ar fi sa evaluati firma (prin diverse metode) si vindeti partea Dvs. la valoarea, sa-i zicem reala, care o sa difere radical de valoarea nominala.

Succes!
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare a unei parti dintr-un srl loredana501 loredana501 As avea si eu nevoie de cateva info...va rog...Avem un SRL cu 4 asociati dintre care unul este si administrator.Srl-ul are 2 firme in componenta care ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare parti sociale grandanat grandanat Speta: Societate comerciala SRL, 2 asociati 50-50. Care e procedura de transfer a partilor sociale de la un asociat la celalalt? Practic cesionarea a jumatate ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cedez partile mele sociale tatalui meu Val1977 Val1977 Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns la problema mea Suntem doi asociati si administratori cu drepturi egale la o societate. Vreau sa cedez partile mele ... (vezi toată discuția)