avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Directionarea a 2% din impozit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Directionarea a 2% din impozit

Buna ziua! As dori sa stiu daca o asociatie nonprofit nu mai are activitate se poate directiona 2% din impozitul salarial in contul acelei asociatii?
Cel mai recent răspuns: ccoman2121 , utilizator 12:37, 13 Mai 2015
Da, puteti sa directionati 2% catre respectivul ong atata timp cat este in registrul asociatiilor si fundatiilor. Dar sa aveti grija ca la data cand depuneti formularul 230, ong-ul sa aiba contul bancar activ si deasemenea, sa-l pastreze activ pana anul urmator caci nu au cei de la finante un termen fix in care sa vireze banii in contul ong-ului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Donarea de 2% cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca in formularul 230 de directionare a 2% din veniturile salariale impozabile se poate scrie ca Beneficiar contul parintelui care ... (vezi toată discuția)
2% andral andral Vreau sa stiu si eu,cei 2%care se opresc la angajati,unde se pot duce? Intreb deoarece sunt obligat sa semnez ca sunt deacord sa se vireze unde vrea seful meu. ... (vezi toată discuția)