avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... eureko
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

eureko

o persoana a fost de acord ca sa se intocmeasca o cerere la eureko privind o asigurare dar cu scopul de a se informa mai intai, punandu-i se in vedere ca aceasta cerere nu are valoare de contract. mai tarziu persoana respectiva se decide nu-l mai intereseaza un eventual contract cu eureko pur si simplu nu doreste sa incheie contract cu ei si nici sa benefizcieze de servicile oferite, si nu mai tine legatura cu agentul de asigurare, deci nu s-a incheie niciun contract. dupa doua luni i se trimite instiintare de plata, pentru o anume suma care s-a scris in cerere dar care trebuia sa fie cu titlu informativ. ce este de facut in acest caz ca sa se ajunga in starea ca si cum persoana respectiva n-ar fi fost niciodata la eureko? el nu doreste nimic de la eureko.
Cel mai recent răspuns: Elena Rozalia Ghiuleanu , Consultant credite si finantari 11:43, 19 Iulie 2009
Polita nu se emite decat dupa ce prima initiala a fost achitata.
Oricum,parerea mea este ca persoana in cauza nu are de ce sa-si faca probleme.:rtfm:
Recomandarea mea este sa contactati Eureko,daca aveti deja emisa polita ,verificati despre ce polita este vorba si in acel moment ,al eliberarii politei s-a creeat pentru dumneavoastra un cod de acces pentru a va verifica datele prin intermediul serviciului info -internet.Accesati siteurile lui Eureko exista un numar de telefon gratuit pentru clientii ,CNP -ul sa-l aveti la dumneavoastra pentru ca va fi necesar indetificarii ca si client Eureko.

Obiectiile le exprimati in functie de raspunsul Eureko .

Un weekend excelent.

Rozalia Ghiuleanu
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2009
Elena Rozalia Ghiuleanu, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate? minnie84 minnie84 Buna ziua! In luna martie a acestui an am primit o instiintare de plata de la firma de asigrari Eureko pt suma de 300 ron, reprezentand contravaloarea primei ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Kruk luchian_den85 luchian_den85 Buna ziua, am lucrat o perioada scurta in asigurari si am si facut vreo 3. Ideea este ca am avut niste incasari in functie de asigurarile pe care le-am ... (vezi toată discuția)