avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare venituri din activitati muzicale (nunti, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare venituri din activitati muzicale (nunti, petreceri, etc)

Buna ziua, am o activitate extraprofesionala in timpul liber de prestari servicii muzicale la diverse petreceri, nunti, etc din care obtin anumite venituri, nu foarte mari, e vorba de sume modice, as dori sa stiu cum intru in legalitate pentru a plati la fisc deoarece nu vreau sa am surprize neplacute, se poate doar cu declaratia 200, este nevoie si de altceva ?
va multumesc anticipat pentru ajutor !

Alte discuții în legătură

Sonorizarea la evenimente private si drepturile de autor jonelsorel jonelsorel Buna ziua. Am si eu o nelamurire, si cu ajutorul dumeavoastra sper sa mi-o clarific. As vrea sa incep sa ma ocup de sonorizari pentru diverse evenimente ... (vezi toată discuția)
Declaratie venit din proiectare si consultanta jadomini jadomini Buna ziua, As dori sa aflu cum pot sa intru in legalitate cu niste venituri pe care le obtin in urma unor activitati de proiectare si consultanta ca inginer ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri obtinute online weedmastersr weedmastersr Buna ziua ! Am o dilema. Incepand cu Martie anul trecut am inceput sa prestez anumite munci de freelancing online. Am inceput pe un anumit website dar apoi ... (vezi toată discuția)