avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL subinchiriere PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL subinchiriere PFA

Buna ziua!Un SRL care are inchiriat un spatiu poate subinchiria la un numar de 8 PFA-uri?
Poate factura cota parte din chirie si utilitati?
Mentionez ca suntem un salon de infrumusetare si o echipa de 8 oameni care lucreaza de 15 ani impreuna.
In conditiile actuale pentru a putea ramane in aceiasi formula este mai normal ca fiecare sa incaseze separat ,atat pentru asumarea individuala a incasarilor si bacsisului cat si pentru a nu devenii platitor de tva caz in care ar trebuii majorate preturile sau suma ramasa nu ar mai putea justifica mentinerea afacerii.
Cel mai recent răspuns: Inoa2 , utilizator 08:55, 14 Mai 2015
DA, daca in contractul de inchiriere al SRL-ului nu exista vre-o prevedere care sa impiedice subinchirierea.
Multumesc !Exista o clauza dar presupun ca se poate modifica cu acordul propietarului.
SRL-ul are nevoie de cod CAEN special pentru subinchiriere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl subanchiriaza mai multor pfa Inoa2 Inoa2 Buna ziua ! Am un coafor (SRL) ,ce trbuie sa stiu daca vreau sa inchiriez posturile de lucru de coafor,manichiura si cosmetica mai multor PFA-uri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Subinchiririere spatiu de lucru salon Renata rus Renata rus Buna ziua, am inchiriat un spatiu in calitate de PFA pentru a deschide un salon de manichiura-pedichiura. Doresc sa subinchiriez o masa unui alt PFA care imi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)