avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subinchiririere spatiu de lucru salon
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subinchiririere spatiu de lucru salon

Buna ziua, am inchiriat un spatiu in calitate de PFA pentru a deschide un salon de manichiura-pedichiura. Doresc sa subinchiriez o masa unui alt PFA care imi va plati chirie pentru spatiul de lucru. Care sunt conditiile? Trebuie sa am cod caen de subinchiriere? Se poate face subinchiriere masa intre PFA si PFA? Cu acel contract isi poate face cea care a subinchiriat punct de lucru daca in contractul meu scrie ca am dreptul sa subinchiriez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:48, 10 Februarie 2025
Da, se poate face subinchiriere intre PFA si PFA, cu conditia ca in contractul de inchieriere sa nu existe interdictie in acest sens.

Cu acel contract persoana care a subinchiriat isi poate deschide punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura allechandra allechandra Buna seara, Doresc sa fac unghii false, manichiura - pedichiura si de asemenea sa predau cursuri de tip hobby, neacreditate pentru design pe unghii false, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu Detail Detail Vreau sa inchiriez un spatiu comercial pe care ulterior sa-l subinchiriez la 5-6 persoane pentru a vinde accesorii handemade, haine vintage, lucruri ... (vezi toată discuția)