avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare cauza

buna ziua . am avut termen pe 04.05.2015 iar urmatorul termen apare pe portal pe 08.06.2015 , dar la TIP SOLUTIE de la data din iunie apare- Amana cauza . este vb de vreo greseala sau instanta a observat ceva in neregula ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:57, 13 Mai 2015
Mergeti sa cititi incheierea de sedinta ca sa aflati.
Asta poate sa insemne ca, a amanat pronuntarea ptr.08.06.2105,daca a ramas in pronuntare la termenul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii turkn turkn \"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 23.03.2016. Pronunţată în şedinţă publică azi, 08.03.2016. Document: ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? Bogdanporo Bogdanporo Buna seara , Am avut termen intr un proces civil pe data de 26.02 , a ramas in pronuntare ulterior a aparut pe portal amanarea pronuntarii pt 08.03 . Acum ... (vezi toată discuția)