avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract nerespectat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract nerespectat

Buna ziua! Am incheiat un contract pentru crearea unui site si am achitat un avans specificat in contract dar fara chitanta. Contractul este doar stampilat, nu si semnat. A fost depasit termenul de finalizare cu o luna iar cel cu care am incheiat contractul nu mai rapunde la telefon. Cum pot sa procedez legal? Daca merg la politie sau OPC se poate rezolva?
Cel mai recent răspuns: avril_dor , utilizator 13:53, 13 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare cu sc - facturi nesemnate, chitante emise dupa efectuarea platii nicoletatl nicoletatl Buna ziua,am o mare problema si neintelegere cu o firma care se ocupa cu amenajari magazine la care am apelat in urma cu 4 luni am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract executie mobila la comanda popiTM popiTM Am contractat executia unei mobile la comanda cu o firma locala din Timisoara. Am semnat contractul, am achitat avansul de 50% si am primit chitante ... (vezi toată discuția)
Inselaciune DumanIrina DumanIrina Bună ziua! În data de 30.09.2019 am achitat 400euro avans pentru tâmplărie pvc. Am primit o chitanță pe care am început sa o studiez după ce nu mi s-a ... (vezi toată discuția)