avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inselaciune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inselaciune

Bună ziua!
În data de 30.09.2019 am achitat 400euro avans pentru tâmplărie pvc. Am primit o chitanță pe care am început sa o studiez după ce nu mi s-a mai răspuns la telefon și am constatat ca de fapt nu are nici stampila și nici serie. În urma sesizărilor făcute la politie și la opc am fost îndrumata sa ma adresez instantei.
Ideea este ca acea firma a fost înființată în nov 2018 și a închis anul fiscal fără activitate și bănuiesc ca și anul 2019 îl va încheia la fel, sau, oricum cu datorii sau fără profit.
Precizez ca este vorba despre SRL.
Dacă ma adresez instantei și obțin execuatre/poprire pe conturi și de fapt firma "nu are" de unde sa îmi restituie avansul, se va executa direct reprezentantul legal/administratorul societății?
Sau...obtin ordinul și cam atât?
Va mulțumesc frumos, aștept cu nerăbdare răspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:27, 23 Ianuarie 2020
nu reprezentantul legal, ci proprietarul. daca sunt una si aceeasi persoana, cu atat mai bine. insa trebuie sa spun ca o sa dureze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract arhivarul arhivarul Buna seara ! In urma cu 4 luni , am incheiat un contract cu o firma pentru montarea de tamplarie PVC cu geam termopan , am achitat integral contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Executare contract imprumut intre tata si fiu CORTEX CORTEX Buna ziua. Daca fac un contract de imprumut ne purtatoare de dobanda intre tatal meu si mine care este procedura prin care tatal meu poate obtine executarea ... (vezi toată discuția)
Procedura executare dosar imobiliar fara imobil Ionela Barbu Ionela Barbu Buna ziua In anul 20018 am dorit sa achizitionam o garsionera de la un dezvoltator imobiliar,iar la inceputul anului am hotarat sa dam avansul pentru acest ... (vezi toată discuția)