avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public

am fost incadrat in urma promovarii concursului la consiliu judetean pe postul de consilier debutant ,grad prof superior , clasa 1. (sau cerut studii superioare nu expres juridice ) .Insa eu am terminat facultatea de drept si desfasor activitati juridice in cadru compartimentului in care am fost incadrat , ce pot sa fac in acest sens pentru a-mi merge vechimea "consilier juridic" , (respectiv in specialitatea studiilor ) :((
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:05, 14 Mai 2015
Functia publica de consilier, clasa I, grad profesional debutant, nu este tot una cu functia publica de consilier juridic. Daca ati promovat concursul pentru o functie publica de consilier, indiferent de atributii sau studiile absolvite, nu sunteti consilier juridic si vechimea in specialitate nu va curge pentru "consilier juridic". Doar prin ocuparea unei functii publice de consilier juridic veti obtine cele dorite de dvs, insa pentru asta va trebui sa promovati un alt concurs, intrucat pe functia publica de consilier juridic nu se promoveaza si nu se ocupa prin mutare/detasare/transfer de pe o functie publica de consilier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in grad profesional foltalucian foltalucian Lucrez in sistemul bugetar din anul 1994, cand am fost incadrat pe studii medii. Deorece din 1994 si pana in prezent nu am fost avansat la termenele legale, ... (vezi toată discuția)
In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)