avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conventie civila sau altceva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conventie civila sau altceva?

Buna ziua, Ce conventie, contract sau alt act se poate semna intre o pers fizica si o pers juridica pentru prestarea unor servicii sportive (1 ora de 2-3 ori pe saptamana) si sa fie in regula cu statul.. nu am PFA si cred ca nu este avantajos pentru mine doar pentru cateva ore pe saptamana. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
Inona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Inona , utilizator 17:29, 13 Mai 2015
Trebuie sa va inregistrati ca PFA.
Va multumesc pentru raspuns! As fi vrut sa evit crearea unui PFA, necesita niste costuri mai mari decat as castiga pe orele prestate :(
se poate incheia contract de munca cu o ora pe zi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii geta@geta geta@geta buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu contractul civil sau conventie civila de prestari servicii( de colaborare) care se incheie intre o ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract civil de prestari servicii catojul catojul Buna ziua, Se poate incheia un Contract Civil de Prestari Servicii intre o firma (beneficiar) si o persoana fizica (prestator) fara titlu de PFA in ... (vezi toată discuția)
Durata contract civil de prestari servicii egrindeanu egrindeanu Lucrez intr-o unitate bugetară si directorul meu încheie contract civil de prestari servicii cu o persoana fizică de 2 ani . Mă întreb dacă nu este o ... (vezi toată discuția)