avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la parchet- ce va urma?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la parchet- ce va urma?

Acum cuteva zile , am fost la casa de la tara . In cadrul acestei vizite , am stabilit cu o matusa sa demolam un cotet ce se afla in fata ferestrelor mele . De fara erau doi oameni . Aceasta matusa a dat scule si bani oamenilor in vedera demontarii grajdului . Astazi am mers cu oamenii sa demintam cotetul . Matusa a sunat la politie si a reclamat ca am darimat grajdul fara acordul ei . Terenul este in indiviziune . Ce ma fac acum ? Pot sa i chem pe cei doi ca martori sa spuna ca matusa a fost de acord si chiar aceasta a spus ce si cum sa faca ?? Scap daca am acesti doi martori ?:((
Cel mai recent răspuns: ContSters359348 , utilizator 22:47, 13 Mai 2015
Desigur ca veti audia martori pentru a nu fi pusa sub acuzare pentru distrugere, insa orice constructie se demoleaza in baza unei autorizatii de demolare emisa de primarie.
era un cotet de lemn fara fundatie si facut fara autorizatie era un cotet de gaina .........am inteles ...scap asta conteaza :yeah:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt/plangere la politie ClaudiuBrojba ClaudiuBrojba Buna seara, Sunt acuzat de o matusa ca i-as fi furat pensia ,lucru total neadevarate,aceasta prima oara s-a plans tuturor vecinilor de pe strada ca \\"a ... (vezi toată discuția)
Service auto in curte - legal? raoul_lf raoul_lf Datele problemei: 1. Proprietate de 16 m front stradal, lungime de ca 45 m. 2. Trei proprietari, in urma mostenirii și renunțării nouă ne-a ... (vezi toată discuția)
Demolare casa fara autorizatie MaziluDani MaziluDani Salutare tuturor ! Scurta descriere : Teren extravilan in baza unui contract v-c cu pact comisoriu grad 4, si case construite pe el (fara autorizatie si ... (vezi toată discuția)