avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de proprietate prin reconstituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de proprietate prin reconstituire

Dreptul de proprietate dobandit prin reconstituire este bun propriu sau bun comun al sotilor daca titlul de proprietate este emis doar pe unul dintre soti?
Daca bunul provine prin mostenire de la parintii titularului titlului de proprietate, este bun propriu al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea dreptului de proprietate Florycel2009 Florycel2009 Dreptul de proprietate dobandit prin constituire este bun propriu sau bun comun al sotilor daca titlul de proprietate este emis doar pe unul dintre soti? (vezi toată discuția)
Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare-nelamuriri cristache paula cristache paula buna va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: matusa mea barbu joita(vaduva)a vandut un teren intravilan si unul in extravilan ... (vezi toată discuția)