avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

executare cheltuieli de judecata

Buna ziua,in urma cu 7 luni am apelat la un executor pentru a recupera cheltuielile de judecata in urma unui proces.In tot acest timp respectivul executor nu a reusit sa recupereze mai nimic pe motivul ca nu are CNP-ul acestora si ca nu il poate afla,ba mai mult,ar trebui sa ma ocup eu din spusele acestuia.Stiu ca sunt pensionari respectivii.Am impresia ca-i ajuta.Cum pot afla CNP-ul sa il dau in mina,daca se poate!Multumesc,o seara buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:35, 13 Mai 2015
Nu puteti face dvs aceste demersuri, ci executorul trebuie sa afle CNP ul avand mijloacele legale la dispizitie.

Daca nu intelege sa isi indeplineasca atributiile profesionale ii puteti face plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversarea procedurii de executare silita de catre executor gabrieladina gabrieladina in urma castigarii procesului civil, am demarat procedura executarii silite, devreme ce debitorul nu-si executa obligatiile de buna voie. Debitorul fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara insistenta insistenta fostul meu sot nu a mai platit pensia alimentara din ianuarie 2011. intre timp, mai precis in luna iulie a plecat din romania la munca (fara contract) in ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara- cum pot recupera pensia restanta ? roxanaioana2013 roxanaioana2013 buna ziua.mam divortat in 2011,in urma casatoriei a rezultat un minor....instanta a decis ca tatal copilului sa dea pensie alimentara 170 ron.de atunci si pana ... (vezi toată discuția)