avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

fostul meu sot nu a mai platit pensia alimentara din ianuarie 2011. intre timp, mai precis in luna iulie a plecat din romania la munca (fara contract) in spania. am vb cu el la telefon si nu a vrut sa spuna in ce localitate se afla, mi-a spus doar numele provinciei. ce trebuie sa fac si ce sanse am de a recupera pensia alimentara restanta. am nr masinii cu care a plecat, cunosc seria si nr c.i., cnp-ul lui.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:35, 15 Septembrie 2011
Puteti sa ii faceti plangere penala si in acelasi timp puteti apela la un executor judecatoresc pentru recuperarea pensiei de intretinere.Trebuie sa investiti cu formula executorie sentinta prin care a fost obligat la plata pensiei de intretinere si cu aceasta mergeti la executor.
Si mentionati in plangerea penala si nr. de telefon, au fost cazuri in care a fost de ajuns un telefon de la autoritati.
Care nu prea au bani de telefoane, asa incat incercati sa ii convingeti sa il sune de la dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare recalculare pensie Anton.Sandu Anton.Sandu Sa pronutat sentinta de Tribunalul Municipiului Bucuresti, prin care Casa locala de pensii a fost obligata sa recalculeze pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Ne plata pensie alimentara! luminita_gab luminita_gab buna ziua! din dec 2007 fostul sot nu plateste pensie alimentara pentru minor ! ce pot face in acest sens? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita ugabi ugabi buna ziua. am o mare problema si cer ajutor de specialitate. sunt divortata si am un copil de 3 ani. fostul sot plateste pensia alimentara cum are el chef, la ... (vezi toată discuția)