avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul timp de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate,avand 103 km/h,am fost la examenul de redobandire pe care lam promovat,au trecut 45 de zile de cand mi-a expirat dovada de 15 zile,dar acum,sincer nu am bani sa imi platesc amenda de 1500 de lei.
Se poate obtine o dovada de la politie pentru a circula o anumita perioada de timp in care sa ma angajez ca voi plati amenda?
Depind de permis ca sa pot plati amenda si pentru a imi plati ,,chiria"...
Va rog ajutati-ma cu un raspuns
Multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare permis bizb bizb Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul timp de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate,avand 103 km/h,am fost la examenul de redobandire pe care ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect! acum o luna am redobandit permisul de conducere ... Gabriel19712 Gabriel19712 Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere pe baza examenului de redobandire si reducerea suspendarii de la 90 la 30 de zile (fiindu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 2 ori in 6 luni pentru fapte diferite Andrei.nechifor92 Andrei.nechifor92 Buna ziua, În august 2018 am avut permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile pentru depășirea vitezei in localitate(+50 km/h). Am dat examenul de ... (vezi toată discuția)