avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul timp de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate,avand 103 km/h,am fost la examenul de redobandire pe care lam promovat,au trecut 45 de zile de cand mi-a expirat dovada de 15 zile,dar acum,sincer nu am bani sa imi platesc amenda de 1500 de lei.
Se poate obtine o dovada de la politie pentru a circula o anumita perioada de timp in care sa ma angajez ca voi plati amenda?
Depind de permis ca sa pot plati amenda si pentru a imi plati ,,chiria"...
Va rog ajutati-ma cu un raspuns
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:37, 13 Mai 2015
Amenda o puteti plati si peste 10 ani. Perioada de suspendare nu este conditionata de plata amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea permisului bizb bizb Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul timp de 90 de zile pentru depasirea vitezei in localitate,avand 103 km/h,am fost la examenul de redobandire pe care ... (vezi toată discuția)
Examen pentru redobandirea permisului MadalinaCosmina MadalinaCosmina Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile pentru conducerea cu peste 50km/h, am dat examen de redobandire si pedeapsa a fost ... (vezi toată discuția)
Reeexaminare Marinela98 Marinela98 Bună ziua, am fost surprinsa pe autostrada cu viteza de 170 km/h, in momentul acela nu implinisem 1 an de cand am obtinut permisul, deci limita pentru mine ... (vezi toată discuția)