avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate ong

in ce cont contabil se inregistreaza patrimoniul unei asociatii fara scop patrimonial
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:17, 13 Mai 2015
Cititi ordinul care reglementeaza contabilitatea ong si mai ales la pag. 143 gasiti cateva exemple de inregistrari contabile [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie non profit in domeniu medical. mariaserban58 mariaserban58 Nu am mai tinut contabilitatea unei asociatii non profit si totul este nou pentru mine. Va rog sa ma ajutati sa inteleg corect citeva aspecte legate de acest ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile inceput de an miami miami La 31 dec.2012 am in debitul contului 117 suma de 10000 lei si in debitul contului 121 suma de 15000 lei. Care sunt inregistrarile corecte la deschiderea ... (vezi toată discuția)
Inregistrari inceput ong liliigretz liliigretz Buna seara, am citit, am cautat dar nu m-am lamurit. La un ONG , care sunt inregistrarile contabile de inceput? primele inregistrari.... daca la un srl ... (vezi toată discuția)