avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... restituire taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

restituire taxa judiciara de timbru

am formulat o cerere de suspendare a executarii silite( publicatie de vanzare) pe calea ordonantei presedintiale, pina la solutionarea contestatiei. Judecatorul nu mi-a solicitat sa achit cautiune, in schimb m-a pus sa platesc taxa judiciara timbru la valoarea inscrisa pe publicatia de vanzare, desi eu am contestat legalitatea executarii, nu titlul executoriu. Am facut o cerere de restituire a taxei de timbru, insa instanta, mi-a respins cererea, considerand ca taxa a fost corect stabilita de catre instanta. ce sanse mai am sa-mi recuperez taxa judiciara de timbru si cum ?
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 22:57, 29 Iunie 2009
Daca instanta v-a fixat taxa de timbru in mod corect nu puteti cere restitutirea taxei de timbru.Se mai putea face cerere de scutire sau de reducere a taxei de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru omatcons omatcons Bună ziua Am depus la judecătorie contestaşie la executare , suspendarea executării şi lămurirea titlului executor. 1). Instanţa a disjuns capătul de ... (vezi toată discuția)
Cautiune suspendare provizorie Borza Borza Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea pana la solutionarea contestatiei. Am cerut aceasta pentru ... (vezi toată discuția)