avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cifra de afaceri zero.impozit forfetar?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cifra de afaceri zero.impozit forfetar?

1) Societatea in cauza este infiintata in martie 2008.NU a avut activitate anul trecut si nici acest an.Cifra de afaceri zero si-n 2008 si-n 2009.Plateste impozit forfetar?
2) Microintreprindere, platitoare de impozit pe venit a incheiat 2008 in pierdere, la fel si trim 1 si 2 din 2009.Plateste impozit forfetar?
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 18:42, 2 Iulie 2009
1)Da, plateste
2)Da, plateste
(2.200minimum de platit /12luni )x 2luni-mai si iunie =367 lei de platit impozit forfetar?
e bine asa pentru ambele situatii?
1) da, corect 367 lei
2) daca cifra de afaceri pe 2008 e mai mica sau egala cu 52.000 lei , atunci e corect 367 lei.

Multumes mult, doamna Magda!
plateste:angry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetear micro mona_genes mona_genes am o micro infiintata in aprilie 2009. Imi puteti spune ce impozit forfetar platesc la trim II ? Cifra de afaceri pe 2008 e 0. Multumesc mult ! (vezi toată discuția)
Plata impozitului forfetar viogeo viogeo Pentru un SRL cu asociat unic pentru care s-a depus cererea de suspendare a activitatii la data de 05.05.2009 la ONRC, si s-a obtinut regim derogatoriu de la ... (vezi toată discuția)