avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sentinta judecatoreasca

este normal ca pronuntarea unei hotariri judecatoresti de catre instanta ,( dupa discutarea fondului) ,sa fie aminata de 4 ori in decurs de 15 zile ( prima aminare a fost dispusa pentru punerea de concluzii scrise de catre parti , iar la urmatoarele 3 aminari nu cunoastem motivul) .
acesta procedura este o practica curenta si daca nu , unde este " smechereria " ?
ce implicatii poate avea aceasta procedura pentru viitoarele cai de atac?
amanarea pronuntarii nu are de-aface cu termenul legal pentru urmatoarele cai de atac.Din pacate, in Romania instantele foarte des, amana pronuntarile sau pronunta amanarile.De cate ori o fac si in ce termen? aceasta este o alta chestiune...;)
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive de recurs comunicate incomplet eugen82 eugen82 Sint in recurs declarat de partea adversa, pe vechiul cod pr.civ.. La primul termen mi s-au comunicat motivele de recurs, dar ulterior am constatat ca lipseau ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii Cami88 Cami88 Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: amana pronuntarea la (data) Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării (data sedintei) ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)