avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli judiciare catre stat- termen de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli judiciare catre stat- termen de plata

buna ziua.aveti idee daca exista termen pt plata taxei judiciare?
Cel mai recent răspuns: gabrielagabitzu , utilizator 15:30, 15 Mai 2015
Ce fel de "taxa judiciara"? Cititi va rog in hartia pe are ati primit-o ce sunteti obligata sa platiti.
cheltuieli judiciare,nu taxa.
1.Cheltuielile judiciare avansate de stat se achita la Administratia financiara de domiciliu, iar recipisa de plata a acestora se depune la instanta de executare ( prima instanta ) in termen de 3 luni de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

2.In cazul in care persoana obligatala la plata cheltuielilor judiciare catre stat nu depune recipisa de plata integrala a acestora la instanta de executare in termenul de 3 luni de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare, instanta comunica un extras de pe acea parte de dispozitiv organelor competente in vederea executarii acestora potrivit procedurii de executare silita a creantelor fiscale.
va multumesc mult pt raspuns,o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare catre stat- unde se achita, termen, procedura dany2015 dany2015 Buna seara,am o rugaminte sa imi raspunda si mie cine poate,sotului meu in urma unu proces penal i s-au dat o anumita suma de plata fiind cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Amenda penala+cheltuieli judiciare neplatite Elizar68 Elizar68 Buna ziua, Daca am o amenda penala de 6000 lei si o platesc pana la expirarea termenului de 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii (sau de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata cheltuieli judiciare catre stat Sorinel1 Sorinel1 In temeiul art. 275 alin .2 lit . b c.pr.pen., se stabilesc cheltuieli juridiciare catre stat , in suma de 80 de lei , in sarcina lu . . . Cui sau unde ... (vezi toată discuția)