avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amanare cauza registru, durata administrator ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amanare cauza registru, durata administrator nementionata

Buna,
Am incercat sa schimb singura administratorul firmei la care sunt asociat, si mi-am facut singura actele.
Plecand de la actul constitutiv din 06/2009 pe care il aveam, si am facut modificarile. In actul respectiv nu era mentionata durata mandatului administratorului, asa ca nu mi-a venit in cap sa o trec in cel nou. Dar nici nu expirase mandatul intre timp-- deci am presupus ca e pe durata nelimitata.
Acum Registrul comertului mi-a dat amanare pentru clarificarea:
"- art. 7 oug 116/2009 se acorda termen in vederea clarificarii duratei mandatului administratorului - se va avea in vedere prev art 2015 Cod Civil"

Vreau ca administratorul sa fie numit pe durata nelimitata.
Ce acte trebuie sa duc acum si ce cereri trebuie sa completez la Registru?
Fac alta Hot. AGA, depun iar actul constitutiv? Chiar nu stiu de unde sa incep, si as vrea sa scap doar cu un drum.

Va multumesc mult de ajutor.

Alte discuții în legătură

Mandat de administrator expirat DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua! O firma are 2 asociati, sot si sotie, din care sotul a fost numit si administrator, cu mandat de 1 an de zile, care a expirat. Ar fi fost indicat sa ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator s.r.l. Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un co-administrator, care este si co-asociat intr-un s.r.l., doreste sa renunte la functia ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator srl mihaitza16 mihaitza16 Buna ziua, Suntem o firma cu 4 asociati, unul din cei 4 asociati este si administrator. In Actul Constitutiv, la punctul Conducerea si Administrarea ... (vezi toată discuția)