avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cine completeaza in registrul de bani personali
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cine completeaza in registrul de bani personali

Societatea noastra are un supermarket, iar in cadrul acestui punct de lucru avem personal angajat cu functia de casier si angajati cu functia de lucrator comercial. In acest registru a completat doar casierul deoarece doar el are contact cu incasarile, lucratorii comerciali neavand acces in casierie ei avand sarcina de a supraveghea pe raioane si de a aranja marfa in raft. Este corect cum am procedat?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 18:18, 16 Mai 2015
Judecand logic, eu nu cred ca este corect.
Toti angajati trebuie sa declare si sa semneze in registru.

Ipoteza (bineinteles nevalabila in cazul Dvs.):
- eu, casier cu bani in mana si declaratie pe "zero", ma inteleg, contra unui comision de 10%, cu un lucrator comercial sa "ii tina" pana plec acasa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post lucrator comercial in restaurant Catalinoiu Ana Catalinoiu Ana rog cine are o fisa de post Lucrator Comercial in activitatea unui Restaurant sa o trimita pe email anacatalinoiu@yahoo.com multumesc (vezi toată discuția)
Imputare minus de inventar mihamihu mihamihu Daca am fost angajat ca lucrator comercial intr-un supermarket, fara camere de luat vederi care sa acopere intreaga arie comerciala, fara agenti de paza si ... (vezi toată discuția)
Registre contabile obligatorii asociatie proprietari teo30967 teo30967 in OMFP 1969/2007 - anexa 2 scrie la registre obligatorii ca registrul jurnal trebuie sa fie cod - 14 1- 1/a .este admisa si conducerea contabilitatii in ... (vezi toată discuția)