avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasii necesari dupa casatoria cu un cetatean rus
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasii necesari dupa casatoria cu un cetatean rus

Buna ziua,

M-am casatorit recent (de 5 zile) cu un cetatean rus si as dori sa stiu care sunt urmatorii pasi pt obtinerea permisului de sedere. Mentionez ca permisul lui de sedere temporara (6 luni) expira in cateva zile si voiam sa verific daca trebuie sa ajungem la Consulat inainte de acea data. Eu inca nu mi-am schimbat buletinul, banuiesc ca acesta e primul lucru pe care trebuie sa-l fac. Si apoi cum isi poate obtine el cartea de rezidenta? Si in cat timp poate sa lucreze legal si de ce are nevoie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:29, 14 Mai 2015
Mergeti la Inspectoratul General pentru Imigrari de pe raza judetului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain gabriela neamtu gabriela neamtu in ce conditii se poate angaja un cetatean american la o SC din Romania, daca nu are cetatenie romana? (este casatorit si are copii in Romania) (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)