Buna ziua
Se poate anula un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism sh?
Din graba am facut contractul pe numele meu( cumparatorul) si nu pe numele celui pe care urma sa se faca inmatricularea.De la semnarea contractului nu am facut nici un demers pentru inmatriculare, mai am timp aprox 2 sapt. Doresc sa stiu daca se poate anula contractul ca apoi sa "refac" contractul in mod corect.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns
Mai mult ca sigur nu asta ai fi problema, vreau sa stiu daca este sau nu legal si cum mai exact se face.El a scos masina de la fiscal, am dovada pe numele meu...
Contractul nu a fost facut la notar, sunt contracte tip. pentru persoane fizice. Mai concret el a scos Certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozitele si taxele locale si alte venituri ale bugetului local in care precizeaza ca a fost scos cu scopul vanzarii automobilului catre "cumparator". el este valabil in luna in curs.
Daca acest certificat expira si nu mai este valabil, se poate scoate alt certificat in baza altui contract?
Radiere auto fiscal
alexz0ne
Buna ziua,
Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)