avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hotarare instanta: admite prescrierea. Recuperare sume ...
Discuție deschisă în Executare silită

Hotarare instanta: admite prescrierea. Recuperare sume poprite

buna ziua am si eu o intrebare ce trebuie sa fac sa recuperez sumele oprite din pensie de executor ,daca instanta a respins executarea silita si a admis prescriptia va multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:57, 15 Mai 2015
Pentru perioada in care a intervenit prescriptia, nu mai puteti obtine sumele solicitate.
sa fiu mai inteleasa am avut procesul pe rol de cateva luni iar pana s-a judetat si am cerut suspendare provizorie am avut poprita pensia cu 230lei /luna eu consider ca banii ar trebui sa i recuperez daca instanta a dat ca toata suma pt care am fost executata este prescrisa va multumesc
Va trebui să faceți cerere de întoarcere a executării, la aceeași judecătorie unde ați făcut contestația și să soliciți restituirea sumelor încasate nelegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o executare silita cu poprire pe salariu ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am primit o executare silita cu poprire pe salariu la locul meu de munca. In termen de 15 zile am contactat un avocat și am făcut contestație. ... (vezi toată discuția)