avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii cu persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii cu persoana fizica

Buna ziua, am o nedumerire in privinta unei facturi emise catre o persoana fizica, in sensul ca sunt II din 2014, neplatitoare de TVA, avand ca obiect de activitate prestare cursuri limbi straine. Am incheiate diverse contracte cu persoane juridice, insa niciunul cu persoane fizice pana acum. Am un curs cu un copil si tatal sau doreste sa semnam un contract de prestari servicii pentru orele realizate, insa nu stiu daca pot incheia contractul cu parintele si daca este necesar sa precizez si numele beneficiarului direct in cuprinsul acestuia (respectiv numele copilului minor). Exista o dispozitie legala in acest sens ori ramane sa trec in contract doar numele adultului?

Ulterior voi face factura si chitanta pentru orele realizate lunar, in sensul ca banii vor fi incasati in numerar dupa fiecare 4 sedinte.
Multumesc frumos pentru raspuns! Am nevoie urgenta de un raspuns in acest sens!

Alte discuții în legătură

Completare factura emisa catre persone fizice Victorius Victorius Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste informatii privind completarea corecta a facturii care se va emite catre persoane fizice. Daca cumparatorul este ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu contractul de prestari servicii? mawpfa mawpfa Buna ziua, Pentru o lucrare informatica simpla este nevoie de un contract de prestari servicii sau se poate emite factura si fara contract? Multumesc. (vezi toată discuția)
Valoare factura pfa profesor dodorina49 dodorina49 O persoana PFA traducatoe orgamizeaza evenimente culturale(programe artistice)in limba engleza la o gradinita,si este platit in numerar de parintii copiilor ... (vezi toată discuția)