avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua
Sotul meu este bolnav de cancer ,este angajat ,dar firma la care lucreaza i s-au blocat conturile.. de doua luni nu am mai primit nici un ban.. cei de la casmb spun ca nu pot sa imi dea mie decontare pe persoana fizica ?? ce pot face in situatia aceasta??? Am fost si sa depun dosar de pensie ...m-ar interesa cat la % o sa i se calculeze??/
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare bani firma pentru concediul medical CRM2013 CRM2013 Buna ziua...Unul din angajatii firmei s-a imbolnavit, ulterior s-a pensionat / diagnosticat cu cancer.. Firma a platit un an concediile medicale pentru ... (vezi toată discuția)
Blocarea tuturor conturilor din cauza unei propriri mv2000 mv2000 [b]Buna ziua ! Am 2 probleme, poate ma puteti ajuta, va rog ! 1. Sunt angajata la stat si am proprire pe salariu, din cauza unei ... (vezi toată discuția)
Instigare si complicitate la infractiunea de abandon de familie desirelia75 desirelia75 am depus o astfel de plangere impotriva concubinei fostului sot .ea este cea care trimite lunar sume de bani fiicei mele in numele fostului sot prin cupon ... (vezi toată discuția)